10 May
2012
Posted in: Review
By    9 Comments

3D construction kit

Model Masjidil Haram

Assalamualaikum. Kali ni nak tolong kawan punya bisnes. Dia ada buat jualan 3D construction kits untuk model Masjidil Haram dan Masjid Nabawi. Contoh model Masjidil Haram di atas ni adalah hasil usaha keras  untuk memasang kits tersebut. Bukan mudah yer..

Model Masjid Nabawi

Yang ini pulak Model Masjid Nabawi yang dah complete. Sama je la susah payah nak siapkannya.. (ikut pengalaman orang yang buat tu. Sekiranya ada yang berminat, boleh buat tempahan.

Harga setiap satu : RM80

Harga satu set (2 kit) = RM150

contact : 0174536225

contact apak pun buleh.

3D kit Masjidil Haram

3D kit Masjid Nabawi

Both kit

another pic

the back

Amat sesuai dijadikan aktiviti kekeluargaan mahupun aktiviti sendirian di rumah.

9 Comments

  • Fuhh, maun berjaman nak siapkan tuh, hukk

  • usaha tangga kejadahan hahaha

  • perrrghhh… menan utk orang yang mempunyai tahap kesabaran yang tinggi.. i tak cukup sabar.. mueeheheheh

  • material dia apa ni? cardboard?

  • rajinnya..x sabar mak :p kita belanja next week laa , minggu ni ada makan free :p tak keluar..hahaha

  • takbley buat sorang… kena ramai2 heeee

  • bukan kadbod..

  • makk… mak… hahahaha

  • Wah! Cantik! Macam mana hendak beli ya?

So, what do you think?