29 May
2012
Posted in: Contest, Review
By    11 Comments

Peraduan PaMa Online

Peraduan PaMa online

Pada penghujung bulan April yang lepas, apak ada register kat page PaMa online ni selepas ternampak orang promote kat facebook page. Biaselah dengan penuh harapan nak menang hadiah. Tak tau pun hadiah dia apa janji nak menang je hahahaa..

Aisyah @ Peraduan PaMa online

Selepas dah berminggu-minggu apak register baru dapat tengok hasilnya beberapa hari lepas. Hari tu masa lepas register dan upload, tak de status langsung. Ada jugak la 2-3 kali try bukak page tu. Dan sekarang bila daah huung bulan baru perasan dah keluar gambar dia.. tapi…. dah terlambat nak promote… pasrah mak..

Aisyah @ Peraduan PaMa online

Apa pun terima kasih sebab ada jugak yang undi sampai 9450 tu. Nak kejar yang dah dapat undi lebih 100K tu tak dapat lah.. boleh cuba bulan depan pulak + promosi besar-besaran gituuuu.. kekekekeke

11 Comments

  • waaahhh.. banyak jugak dapat undia.. lepas nih promot besar2an k..

  • laa yer ker..tu dh banyak dah tu like yer :)apak upah kroni ker?hehehe

  • Fuhh, tanpa promosi gempak pong, ecah berjaya mendapat undian segitu 🙂

  • ishh comeinya cik ecah tu, kemain banyak undi dia yer. glamer!

  • apsal me tatau pasal kena undi tu?
    tak habaq pun…

  • bulan depan la baru buat promosi… hihihi

  • mana der kroni… tak bgtau sapa2 pun

  • tah sapa la undi.. terima kasih..

  • sebab apak dia pun comeiii ngehehehehe

  • memang takde bgtau pun… sebab tu tatau ekekkeek

  • cmne nk promote ye?ajar saya

So, what do you think?