24 Feb
2013
Posted in: Parenting, Review
By    1 Comment

Anak saudara

Apabila gambar baby ini di post ke fb, rasanya ramai yang tersalah anggap. Ingatkan I dapat baby baru.. sebenarnya ni anak sedara I je noks….

Cer tengok kat belakang tu Dayang Nurfaizah sihat-sihat belaka takde muka orang lepas bersalin pun. Err… yang ni Dayang versi roti kena air yer… Lulz!

1 Comment

  • ooo..ikut HP juga yer bro? henset saya mahal sangat. keh keh ke28;&h30#apa tujuan applikasi ni erk? untuk membolehkan blog kita tersenarai dalam phone access erk? Amry recently posted..

So, what do you think?