26 Dec
2013
Posted in: Jalan²
By    No Comments

Cuti-cuti Pavi

IMAG2670
Semalam kan cuti sempena Krismas. Apabila cuti je mestilah pantas nak berjalan-jalan. Boring dderr kat umah.. baru 2 langkah dah sampai dapur.. reverse selangkah dah sampai bilik air..selangkah undur sampai bilik pulak.. sempit.. pergi keluar jalan-jalan cuci mata lah.. window shopping etc.. Hari semalam sesat ke Pavilion. Kekonon orang kaya. Jalan-jalan sampai atas skali pergi area japan tu.. best gak feeling macam sampai jepun dah.. Lepas tu kebetulan ada promosi LINE. ada banyak merchandise dengan maskot-maskot kat sepanjang level tu.. posing lah apalagi
IMAG2673
Lepas puas bagi anak-anak posing, balik la sebab aku xleh lama-lama kalau jalan-jalan ni.. kalau pegi tempat barang murah-murah kecik-kecik unik aku suka laa.. bwekk 😛

So, what do you think?