26 Jan
2014

Restoran Puteri

11112007
Mungkin ramai yang dah tau kat mana restoran ni.. kat atas bukit nun di Penchala berhampiran dengan TTDI. Dulu-dulu dulu-dulu ramai artis buat majlis kahwin kat sini… dulu laa.. sekarang tak pasti.. Saja je nak try breakfast kat sini… tak pernah pergi lagi kat sini… first time sampai sini…
000CA074BC160FD3A51A6El
Selalunya kami makan kat kedai yang terletak di deretan rumah kedai kat TTDI ni. Rasanya baru awal tahun ni ada banner iklan kata ada sediakan breakfast kat restoran yang atas bukit ni. Untuk pengetahuan owner dia ni pelakon 80-an dulu-dulu dulu-dulu… Rubiah Suparman. Ada sekali je datang makan sini, yang dia jaga kaunter… rasanya sekarang husband dia yang jaga kaunter kalau kat TTDI ni.
IMAG2762
Makanan kat sini kire ok lah.. macam aku orang johor, suka kot.. orang lain mungkin tak berapa suka.. JOHO – love, trust, respect. 😛 bwekk Takde gambar makanan sebab terlupa amik… dah abih baru terpikir nak snap.
IMAG2763
Yang ada aku amik cuma selfie 2 beradik ni.. heheheh.. ingat.. Love,trust, respect – JOHO

So, what do you think?