11 Feb
2016
Posted in: Review
By    1 Comment

Restored

icon-1330178

Assalamualaikum… lamanya tak menaip… dah dekat 2 tahun dah tak mengarang.. mengomel mengayat cakap sorang-sorang. Masih adakah yang datang membaca apa yang aku tulis ni aku pun tak tau… bukan sengaja hilang dan senyap-senyap.. malah, ada banyak benda yang nak ditulis dan dikongsi kat sini..

Sebenarnya ada terjadi satu kemalangan semasa nak update wordpress ni. Dengan tak sengaja terdelete database. Jadi semua data dan posting lama hilang macam tu aje.. report kat support team domain hosting provider ni and then dia berjaya restore.. tapi apa yang ada ni je la… nasib baik ada… fuhhh terbaik la DataKL Hosting!

Apak akan kembali menaip.. nak jadi blogger semula.. nak cerita itu ini tak kira la menarik atau tak… tunggu ehh…  Selamat Tahun Baru 2016. Hahahahaha… ermmm….

1 Comment

  • Assalam,
    apak cikidong weh lamanya x hapdet. apak kalau sudi edit bloglist, kite x pakai domain dah. tq in advance 😉

So, what do you think?