Browsing Category "Review"
31 Dec
2016
2016 – A year in review.

2016 – A year in review.

As salam… dan selamat sejahtera… lama gila tak menulis dan update blog. Entah kenapa sejak wujud macam-macam ‘social apps’ yang melambak-lambak ni, tenaga dan semangat nak menaip ni dah berkurangan… semua nak main ‘klik’ je kan.. pastu tengok je.. paling […]

11 Feb
2016
Restored

Restored

Assalamualaikum… lamanya tak menaip… dah dekat 2 tahun dah tak mengarang.. mengomel mengayat cakap sorang-sorang. Masih adakah yang datang membaca apa yang aku tulis ni aku pun tak tau… bukan sengaja hilang dan senyap-senyap.. malah, ada banyak benda yang nak […]

22 Nov
2014
Keep Calm

Keep Calm

Kehidupan ini sedang diuji. Akan kembali dengan lebih bertenaga. InsyaAllah. WILL BE BACK STRONGER THAN EVER. INSYAALLAH!

7 Jul
2014
Setelah 6 bulan

Setelah 6 bulan

Sesungguhnya, memang telah lama gila… aku memang malas update.. sebab aku dah takde nafsu nak update. Kira yang ni aku update terus la apa yang jadi selama 6 bulan aku malas update dan malas blogging. Mula-mula sekali, kes kapal terbang […]

28 Jan
2014
Kick off 2014

Kick off 2014

Hari ni merupakan satu lagi sejarah dalam hidup aku dalam pekerjaan. Sepanjang lebih 13 tahun aku kerja, ini la kali pertama ada event untuk kick off bagi tahun 2014. Aku mula-mula tak paham apa maksud kick off tu. Dalam kepala […]

26 Jan
2014
Restoran Puteri

Restoran Puteri

Mungkin ramai yang dah tau kat mana restoran ni.. kat atas bukit nun di Penchala berhampiran dengan TTDI. Dulu-dulu dulu-dulu ramai artis buat majlis kahwin kat sini… dulu laa.. sekarang tak pasti.. Saja je nak try breakfast kat sini… tak […]

18 Jan
2014
Balik Kampung

Balik Kampung

Hujung minggu ni kan cuti panjang, so kami plan habiskan masa hujung minggu ni dengan balik ke kampung. Minggu ni balik Johor dulu… Jumaat plak cuti Thaipusam.. jadi, hunjung minggu yang panjang la kiranya.. Bertolak di pagi Jumaat selepas bersarapan, […]

11 Jan
2014
Karate 2014

Karate 2014

huiii! ni merupakan kelas karate pertama untuk tahun 2014. Sampai je sekolah terbeliak biji mata 2 saat sebab kelihatan ramai mak ayah yang hantar anak derang untuk kelas karate ni lah. Selalunya hambar je suasana, 4 orang je student termasuk […]

15 Dec
2013
selamba

selamba

Selfie gatal-gatal ni diambil ketika berhenti kat rnr Tapah. Trip balik kampung ni tak plan solidly pun… entah macam mana kan boleh terus balik ke Kedah dengan sehelai sepinggang selamba. hee.. malas nak turun.. suruh Mama pegi beli hotdog faveret […]

5 Dec
2013
New Place

New Place

Hari ni hari pertama aku masuk keje kat tempat baru. Perasaan ada macam-macam sejak mula bangun tidur pagi tadi. Itu semua perkara biasa lah.. lagipun bukan kali pertama tukar kerja ni.. kalau orang lain baru kali pertama, kedua, tapi aku […]