Tagged with " Aquaria KLCC"
31 Dec
2016
2016 – A year in review.

2016 – A year in review.

As salam… dan selamat sejahtera… lama gila tak menulis dan update blog. Entah kenapa sejak wujud macam-macam ‘social apps’ yang melambak-lambak ni, tenaga dan semangat nak menaip ni dah berkurangan… semua nak main ‘klik’ je kan.. pastu tengok je.. paling […]

11 Nov
2012
Return to Aquaria

Return to Aquaria

Sekarang kan dah cuti sekolah… so kena bawak anak-anak mengisi masa lapang dengan benda-benda berfaedah. Hidup kat bandar ni takpela boleh lagi kawal dan pantau derang. Tertakluk kepada parents, nak buat macam mana.. Kalo zaman apak masa kecik dulu, dalam […]

6 May
2008
No Thumbnail

Aquaria KLCC

Selepas pergi checkup on Friday, Doctor kata Cikidong dah recover tapi still takes time utk pulihkan imuniti badan dia… so We are very happy, we plan to take a vacation to Terengganu but on the night, Cikidong kata sakit kepala […]