Tagged with " birthday"
3 Nov
2013
Kenduri

Kenduri

Selepas raptai semalam, terus balik ke rumah dan bergerak ke Alor Setar. Perjalanan siang ni memang membosankan… tapi pada aku tidak sebosan kalau memandu malam… aku sendirian je berjaga yang lain berdengkur sampai meleleh air liur. Awal pagi ni ada […]

28 Feb
2011
No Thumbnail

bestday

Di suatu ketika dulu, lebih kurang 30 tahun lepas, dalam sebuah kawasan estet, seorang budak berusia lebih kurang 3 tahun, sedang menyambut hari kelahirannya. Waktu ni budak tu tak ingat apa-apa la.. sekarang ni ada la sikit-sikit imbasan suasana sambutan […]

2 Mar
2010
No Thumbnail

Bila Cikidong buat surprise….

28 Feb adalah birthday aku.. tapi aku bukan orang yg sibuk2 nk celebrate ke or nk mintak hadiah ke ape ker pun.. tapi aku seronok bila ramai org wish kat aku thru Facebook, sms, dan kat blog jugak.. itulah seronoknye […]

22 Jun
2009
No Thumbnail

Happy Father’s Day + Happy Birthday

Asalamualaikum pemirsa!! waduh² lama nggak ketemu… kini kembali lagi… hihihihi… Happy father’s day… kepada semua bapa2 di seluruh dunia… what a feeling.. takleh nak explain mcm mana.. tgk je lah gambar kat bawah ni.. balik² kerja je, cikidong hulurkan mende […]

23 Jun
2008
No Thumbnail

Happy Birthday my CheekyDong!

Happy Birthday My Son! I Love You So Much! Muah muah! Earlier celebration with TokMisai…at Kampung

22 Jun
2007
No Thumbnail

Happy Birthday Cikidong!

Happy birthday my cikidong.. 2 years old now! Cikidong on the first day! Cikidong nowadays… cheeky & creepy like his father huhuhu~~