Tagged with " cikidong"
26 Jun
2012
Cikudong

Cikudong

Al-maklumlah… populariti dah merudum (perasan) so dah jarang nak update dan bukak blog sendiri… mula-mula ingatkan blog dah kena kitai abih ilang sumer.. skali check rupanya salah taip daaa…. cikudong mmg takde.. cikidong masih ada.. ehheheheeh

13 Oct
2010
No Thumbnail

Oh!Media

Semua orang tahu pasal Oh! Media di Facebook. Baru-baru nimasa pergi Mid Valley, apak sempat snap sesuatu yang menarik untuk dikongsi.. hanya di Malaysia… 🙂 Rujuk di sini.

13 Dec
2006
No Thumbnail

Lupa laa….

6 dec 2003 lalu aku menikah ngan anak haji azmi ni.. tapi 6 dec 2006 yg lepas aku leh lupa tak ingat langsung… begitu jugek ngan isteri aku ni.. huih…betul2 keje mcm perdana menteri… sampai terlupa semua… 6 hb arituh, […]