Tagged with " double cheese burger"
30 Aug
2010
No Thumbnail

McD

Sudah sedia maklum, waktu berpuasa Cikidong tak sama dengan kita-kita. Waktu sahur dia habis pukul 7 pagi dan waktu berbuka dia seawal 5 petang. Sampai kat tadika tadi terus dia request nak Double Cheese burger untuk berbuka. owh.. dugaan… belum […]

6 Apr
2010
No Thumbnail

Milik siapakah cincin ini?

Petang tadi masa turun dari keter kat depan taska Cikidong, terjumpa cincin ni masa bukak pintu keter…. terus kutip danĀ  pegang tengok ingatkan cincin mainan jer..lepas tu terus sarung kat jari buat testing… masyukk la pulak… pastu Cikidong perasan dan […]