Tagged with " Happy Birthday"
22 Jun
2013
Adam’s 8th Birthday

Adam’s 8th Birthday

Inilah birthday boy. Dah 8 tahun. Dah darjah 2. Dah pandai buat kepala. Apapun dia la anak aku …semoga jadi orang berguna. Harini nak celebrate dia dengan makan-makan dengan makcik kesayangan dia. Kami pergi The Curve. Dalam perjalanan tu singgah […]

17 Aug
2012
Birthday Ecah

Birthday Ecah

Tujuan utama duduk umah adik apak kat Pasir Gudang ni ialah untuk sama-sama celebrate besday Ecah yang jatuh pada 12/8 tempoh hari.. sambil tu buleh kumpul sekali ipar duai sepupu sepapat untuk sama-sama meraikan dan makan-makan… Boleh la meriah gak […]

22 Jun
2012
Happy Birthday Adam

Happy Birthday Adam

Hari ini merupakan hari kelahiran cikidong yang ke 7. Gambar di atas telah diambil pada minggu lepas ketika Tokwan dan Maktok datang untuk menghadiri majlis perkahwinan Acu di Putrajaya. Kira sambutan dibuat awal daripada tarikh sebenar (hari ini). Majlis makan-makan […]

28 Feb
2012
No Thumbnail

555

555 selalu dikaitkan dengan buku hutang yang kecik tu. Tiga Lima hanyalah nombor tapi ia amat bermakna pada hari ini bagi apak sebab hari ni adalah hari kelahiran apak. Hari ini juga setelah genap 35 tahun terbongkar satu rahsia iaitu […]

22 Jun
2011
No Thumbnail

Happy Birthday Cikidong!

Bismilahirrahmanirrahim… Assalamualaikum… 🙂 Semalam selepas balik checkup, 3 beranak berkemas-kemas menyiapkan party pack untuk kawan-kawan Cikidong di tadikanya. Ini merupakan perkara yang dilakukan sejak 3 tahun lepas bagi menyambut birthdaynya kat tadika. Kalau ingat, apak ada cerita yang barang-barang untuk […]

22 Jun
2010
No Thumbnail

Happy Birthday Cikidong

Jam 1.26 pagi, 22 Jun genaplah usia anakku Cikidong a.k.a Adam Hakim 5 tahun. Happy Birthday! inilah event yang dinanti-nantikan Cikidong 2 hari lepas. Baru habis sibuk2 membuat persiapan dan menyediakan goodies untuk kawan2 Ckidong kat tadika. Cikidong celebrate dengan […]