Tagged with " homework"
5 Aug
2010
No Thumbnail

mencemaskan bila…

Pepagi setelah bersiap awal, pakai uniform sekolah, dah siap-siap makan, dan bergerak jalan menuju ke parking lot, tetiba tanya Cikidong, “Semalam ada homework tak?” pastu dengan muka terkezutt Cikidong jawab “Ada!!!” Aiyookkk!! apak Cikidong terus bukak beg dia dan cari […]

25 Feb
2010
No Thumbnail

Skill Tonto.

Cikidong tgh enjoy main jongkang-jongket Apa itu tonto? Ikut pegertian aku Tonto tu Tolong Orang Nak Tipu Orang… hah, aku dah jadi tonto smlm.. tapi aku bukan tonto yang kejam.. aku tonto yang baik hati dan mithali… Sekarang ni petang2 […]