Tagged with " InDesign"
22 Nov
2012
No Thumbnail

InDesign Training Day 3

Hari ni hari last training… feeling agak santai dan hanya pikir makan apa yang disediakan… pasal apa yang nak diajar, langsung tak difikirkan sebab dah tau.. instructor bosan.. huhuhuhu… Harini dia kata sebelum tamat training dia suruh print hasil kerja […]

21 Nov
2012
InDesign training Day 2

InDesign training Day 2

Hari ni masuk hari kedua training. Macam biase, sebelum sampai ke tempat training, belasah bfast kat gerai depan kuil tu lagi… dan bila start training je… suasana terus malap… layan sorang-sorang… Jadual makan tetap sama… dan cara instructor mengajar pun […]

20 Nov
2012
InDesign Training Day 1

InDesign Training Day 1

Hari ni merupakan hari pertama training yang patut kena attend. Seronok sebab kena pergi training kat tempat organizer.. so dapat ke luar opis.. lapang skit rasa.. oh.. by the way training kena attend kat Jalan Klang Lama, tak berapa tere […]