Tagged with " karate-do"
11 Jan
2014
Karate 2014

Karate 2014

huiii! ni merupakan kelas karate pertama untuk tahun 2014. Sampai je sekolah terbeliak biji mata 2 saat sebab kelihatan ramai mak ayah yang hantar anak derang untuk kelas karate ni lah. Selalunya hambar je suasana, 4 orang je student termasuk […]

14 May
2012
No Thumbnail

Revision

Ada kelas tambahan pulak hari Ahad untuk karate sebab minggu depan akan ada ujian untuk menaiktaraf warna tali pinggang. Pelajar diminta untuk hadir ke sesi latihan ulangkaji supaya derang ingat balik jurus-jurus yang derang dah lupa. Maklumlah kat rumah mana […]

1 Apr
2012
No Thumbnail

Karate-Do

Hari ni first class karate yang abang kena attend. Di pagi Ahad yang murni, apak terpaksa jugak la bangun bersiap segala sebab mama tak balik lagi… Acu pun dah pulang ke rumah sebab ada hal. Kalau tak dia nak hantar, […]