Tagged with " karate"
11 Jan
2014
Karate 2014

Karate 2014

huiii! ni merupakan kelas karate pertama untuk tahun 2014. Sampai je sekolah terbeliak biji mata 2 saat sebab kelihatan ramai mak ayah yang hantar anak derang untuk kelas karate ni lah. Selalunya hambar je suasana, 4 orang je student termasuk […]

11 Jul
2012
Random updates

Random updates

Haaaa…. rasa macam dah bertahun tak update.. ada beberapa sebab sebenarnya.. pertama.. terlalu fokus kat study.. dah penghujung semester ni banyak la kerja-kerja sekolah yang last minute nak disiapkan termasuklah kerja kumpulan.. kerja persendirian… Presentation, tak perlu difikirkanlah… ada aje […]

5 May
2012
No Thumbnail

Hari Wesak

Hari ni cuti umum sempena hari Wesak. Sepatutnya cuti semester break dah habis & class supposed to start today. Terima kasih cuti umum so I can spend more time with my family. So kena la jadi supir si abang untuk […]