Tagged with " Kelas Karate Do"
11 Jan
2014
Karate 2014

Karate 2014

huiii! ni merupakan kelas karate pertama untuk tahun 2014. Sampai je sekolah terbeliak biji mata 2 saat sebab kelihatan ramai mak ayah yang hantar anak derang untuk kelas karate ni lah. Selalunya hambar je suasana, 4 orang je student termasuk […]

18 Feb
2013
Mungkin bila nanti

Mungkin bila nanti

Now hari sabtu dah tak serupa dulu-dulu, kena pergi kelas, tinggalkan anak-anak dan isteri tetapi kena bawak anak-anak penuhi aktiviti dia, kelas karate. Ecah pulak memang kena usung sebab Datin Memon kerja.. Ini merupakan kali pertama pada tahun ini bawak […]

12 Jan
2013
Back for good

Back for good

Kelas dah habis.. maka hari Sabtu adalah hari daycare.. Datin Memon pun akan on-off kerja. Terasa berlainan sekali sebab kembali semula ke kelas karate si Abang. Kelihatan kawan-kawan dia yang sama-sama berjuang masih sama dan ada pertambahan beberapa student baru. […]

25 Mar
2012
No Thumbnail

Karate dowh

Okeh hari ni awal-awal pagi dah kena pergi sekolah untuk merebut peluang mendaftar kelas karate do untuk Cikidong. Yuran pendaftaran agak boleh diterima akal dan kelas pulak dibuat setiap Ahad. Jurulatih dia pun ada portfolio yang baik. Since apak ada […]