Tagged with " KLCC"
27 Oct
2013
Suit

Suit

Seawal pagi kami semua dah bangun sebab Datin ajak keluar.. lama dah tak jalan sesama sekeluarga. Aku pun memang dah plan nak cari suit untuk konvo nanti.. Destinasi kami tuju ialah KLCC sebab Datin teringin nak makan kat Madam Lim’s. […]

26 Sep
2010
No Thumbnail

Kl tak menjerit

Awal pagi selepas breakfast di pagi Ahad, menuju ke KL untuk ambil angin dan menghirup udara kotor di sana.. hi hi hi.. tujuan utama adalah untuk release tension Mama. Sampai di bandar KL rasa aman dan damai sebab takde sesak-sesak […]

1 Jun
2010
No Thumbnail

Jalan-jalan cari pasal

Sempena cuti Hari Wesak tempoh hari, sebelum pergi konsert bibik, bapak Cikidong sekeluarga telah pergi berjalan-jalan sekitar Kuala Lumpur. Seingat bapak, ada hampir 2 tahun jugak la tak jenjalan kat KL ni.. hah! yelah!!! Sebab apa lama x jalan kat […]