Tagged with " KLIA"
26 Oct
2013
Interview

Interview

Petang tadi aku ada invitation pergi interview kat satu tempat ni.. kat PJ/KL. Since aku dah habis study and memang plan nak ubah angin kat tempat baru, aku pun peergi je la.. Aku apply post ni dalam iklan kat website […]

19 Apr
2013
Hantar

Hantar

Harini ni apply cuti sehari sebab nak hantar mak pergi umrah. Mak bertolak dari Johor ke KLIA jam 11 malam & dalam jam 5.45am tu mak sms kata dah sampai. Sepatutnya aku boleh tunggu terus kat KLIA waktu tu tapi […]

25 Dec
2012
Sending again

Sending again

Sempena cuti Krismas ni, boleh dikatakan ada family gathering kat rumah I, Mertua I pulak akan melancong ke Vietnam dan Cambodia selama seminggu. Dalam 10a.m kami dah bergerak ke KLIA dan berkumpul di sana bersama ipar-ipar untuk menghantar mereka. KLIA […]

17 Dec
2012
Sending

Sending

Semalam kena hantar Datin Memon ke KLIA sebab dia nak kena ke Jepun lagi… dan lagi.. dan lagi.. dan lagi… Si abang takde sekarang ni sebab dia kat kampung duduk dengan TokWan dia… untuk seminggu… Masa hantar ni just the […]

25 Aug
2012
Datin Maimon dah balik!

Datin Maimon dah balik!

Hari ni Datin Maimon balik… disebabkan tiket flight dia kali ni tak direct ke KLIA dari jepang, jadi dia sampai lambat sikit sebab terpaksa lalu Hong Kong dulu untuk transit. Dalam pukul 6 petang, kami 3 beradik bertolak dari umah […]

29 Jul
2012
Iftar @eden KLIA

Iftar @eden KLIA

Tak pasal-pasal kena pergi KLIA hari ni sebab Mama ada urusan untuk menghantar staf-staf dia untuk training ke Jepun. Kalau ikutkan nak je duduk rumah sebab adik ipar dari Johor datang untuk berbuka puasa. Adik ipar tu sedang berbadan dua […]

2 Dec
2011
No Thumbnail

The return

Bismillahirrahmanirrahim… Assalamualaikum… Dalam jam 5 petang kelmarin, dapat sms dari Mama dia kata dah sampai kat Bangkok. Masa tu apak kat bengkel tengah repair kereta. Aircond rosak nok… kalao bawak bawah 80km/j aircond function macam biase tapi bila lebih tu […]

26 Nov
2011
No Thumbnail

Aishiteru

Bismillahirrahmanirrahim… Assalamualaikum… Saat yang tidak langsung dinanti akhirnya tiba jua.. Kelmarin dan hari-hari sebelumnya bermacam-macam perasaan tetiba muncul dalam diri ni.. nak menghadapi hari-hari yang indah tanpa Mama dan berdepan dengan kerenah anak-anak yang masih kecil sendirian. Walaupun hari ni […]

23 Mar
2010
No Thumbnail

ke KLIA…

Pada 18hb aritu, Cikidong beserta pakcik2 dan makcik berangkat ke KLIA untuk menghantar mak tok dan tokwan ke airport untuk menunaikan umrah. Aku amik cuti sehari dan disebabkan cuti skolah.. Cikidong pun xyah la dok taska aritu.. Suasana agak tenang […]