Tagged with " newborn"
24 Feb
2013
Anak saudara

Anak saudara

Apabila gambar baby ini di post ke fb, rasanya ramai yang tersalah anggap. Ingatkan I dapat baby baru.. sebenarnya ni anak sedara I je noks…. Cer tengok kat belakang tu Dayang Nurfaizah sihat-sihat belaka takde muka orang lepas bersalin pun. […]

12 Aug
2011
No Thumbnail

My little Princess

Bismillahirrahmanirrahim… Assalamualaikum… Alhamdulilah.. syukur kepada Allah, pagi ini jam 5.32 pagi, lahir puteri yang dinanti-nantikan dari utara Malaysia hingga ke selatan Malaysia. Kedua-dua ibu dan bayi kelihatan sihat dan sempurna.. mujur apak masih ingat nama sendiri. Apak tak boleh nak […]

5 Mar
2011
No Thumbnail

newborn lagi

Malam semalam dapat sms dari adik apak Cikidong yang kat Pasir Gudang. Katanya telah selamat melahirkan anaknya yang ke-4 di Hosputal Penawar Pasir Gudang. Bayi lelaki seberat 4.3 Kg telahpun selamat dan dalam keadaan sihat. Bukan 3.4kg yer, memang benar.. […]

1 Feb
2011
No Thumbnail

newborn

Hah! jangan terkejut! ni bukan baby apak cikidong.. tapi anak sedara apak.. adik ipar baru je melahirkan baby girl 31 Jan 2011 jan 12.15pm – tengah pnas terik.. sure mcm apak perangai dia.. Panaaaas!!