Tagged with " NKVE"
16 Apr
2013
Jem

Jem

Selepas je keluar selekoh masuk NKVE ni, kepala dah semak rasa tengok jammed. Selalunya keluar selekoh ni sebelum 7.30am ok je.. hari ni macam ada mayat bergelimpangan kat tengah jalan sebab tengok kereta tak bergerak. Apabila sampai di tempat kejadian, […]

16 Mar
2011
No Thumbnail

Hujan nuklear

Bukan hujan nuklear.. takde apa-apa lah.. jangan percaya semua rumors tu.. hujan lebat jer pepagi…masuk je highway terus rasa nak uturn bila tengok jalan penuh dengan kereta.. apakan daya… perjalanan kuteruskan jua dengan harapan semoga Allah permudahkan urusan.

21 Feb
2010
No Thumbnail

3 in 1

Part 1. Level 6 Avillion Legacy Melaka Selepas semalaman di hotel, waktu pagi, lepas bfast yang tak berapa sedap, terus ke level 6 dan carik kolam untuk Cikidong. Melompat2 la dia dapat mandi kolam. Seronok skali sebab tak ramai orang.. […]

3 Feb
2010
No Thumbnail

Ayuh kita ke bab kedua dan seterusnya…

Dah masuk bulan kedua dalam tahun 2010.. ada apa2 perubahan??? mungkin ada mungkin tidak… untuk Cikidong… bulan kedua ni terpaksa ditukarkan ke sekolah lain.. tapi masih under one roof sebab keadaan kesihatan dia… Mungkin Cikidong alah kepada aircond.. sebab dah […]