Tagged with " nuffnang"
14 Mar
2011
No Thumbnail

Nuffnang Cheque

Baru bukak peti surat hari ni.. dah lama tersimpan dalam peti surat rupanya..terima kasih. tak banyak pun nilai tu.. tapi.. gembira jugak mendapatnya.. yeay! dan status geli-geli pun dah dapat kembali.. tau sebab apa kena tarik balik? sebab tak maintain […]

22 Feb
2011
No Thumbnail

Nuffnang vs advertlets

Belum pun sempat apak merasa cashout dari nuffnang, tetiba status gliterati dah bertukar menjadi geli-geli. Apak terpinga-pinga. Macam mana nak jadik blogger kaya ni… hihihihihi… camni susah la LHDN nak terjah. Kecewa la jugak sebab sejak dari mula pasang iklan […]

24 Jan
2011
No Thumbnail

Jutawan Nuffnang akhirnya.. revealed!

baru je sibuk-sibuk semalam baca pasal blogger jutawan.. hari ni bukak page Nuffnang dan memang benerr.. apak buleh cashout dah… muahahahahha dan apak jugak lah salah sorang jutawan ituuu… RM1.85 SEN hokey! (jangan percaya)

18 May
2010
No Thumbnail

Sedikit review

Gambar atas merupakan keyword analysis daripada nuffnang. Nampaknye SEO (Search Engine Optimization) dah berfungsi la kot.. ditambah pulak ngan tools lain seperti google webmaster yang mungkin membantu menempatkan content cikidong.com leh tersenanarai kat google. Betul ke? ye la kot.. Tapi […]