Tagged with " one utama"
26 Jul
2013
takut tapi mau

takut tapi mau

Ini merupakan promosi percuma la kat syarikat ni.. Semasa shopping gown Ecah kat OU new wing. Kedai ni memang menarik.. ada benda bulat ni kat depan kedai dia.. Si abang nampak terus masuk dalam… bergolek-golek.. si adik nampak terkebil-kebil dulu… […]

22 Dec
2010
No Thumbnail

Bersalji di Kuala Lumpur

Beberapa hari sebelum apak balik ’emergency’ ke kampung tempoh hari, apak sempat jalanĀ² dengan family ke One Utama. ApakĀ  & family pergi dalam 2 minggu lepas la kot.. tujuannya selepas buat medical checkup dan menghabiskan cuti tahunan yang ada tu […]

12 Apr
2010
No Thumbnail

Weekend bersama Cikidong

Hari minggu memang hari yang membosankan kalau duk umah saja. Kalau tak buat apa-apa maka secara automatik waktu tidur akan berlebihan. Maka dengan itu, untuk mengelakkan sebarang kemandoman, bawak la Cikidong ke taman permainan kanak-kanak supaya dia boleh belajar mengayuh […]

29 Jul
2008
No Thumbnail

Hwahwahwahwaa…

Aku dok pening kepala ni nk bagi design baru untuk blog aku ni.. dah servey macam2 skin + template tapi tak menarik hati.. tunggulah kemunculan blog abang yang baru kay.. kasi menarik itu design.. Last saturday aku bawak cikidong p […]