Tagged with " Penang"
31 Dec
2016
2016 – A year in review.

2016 – A year in review.

As salam… dan selamat sejahtera… lama gila tak menulis dan update blog. Entah kenapa sejak wujud macam-macam ‘social apps’ yang melambak-lambak ni, tenaga dan semangat nak menaip ni dah berkurangan… semua nak main ‘klik’ je kan.. pastu tengok je.. paling […]

7 Jul
2014
Setelah 6 bulan

Setelah 6 bulan

Sesungguhnya, memang telah lama gila… aku memang malas update.. sebab aku dah takde nafsu nak update. Kira yang ni aku update terus la apa yang jadi selama 6 bulan aku malas update dan malas blogging. Mula-mula sekali, kes kapal terbang […]