Tagged with " Pusrawi Kota Damansara"
4 May
2011
No Thumbnail

Week 23

Bagi ibu yang mengandung, waktu ni dah mula rasa pergerakan anak dalam perut. Waktu ni jugak orang di sekeliling terutama apak ngan cikidong berebut-rebut nak merasa perut bergerak-gerak bukan sebab nak kentut,  tapi sebab baby dah mula sepak-menyepak. Sangat seronok. […]

5 Apr
2011
No Thumbnail

ke tepi… ke tepi…

Baru je balik buat checkup bulanan untuk baby dan Mama skali. Orang adalah sangat ramai dan kebanyakannya membawa perut masing-masing. Ada perut besar, ada perut kecik dan yang paling penting, saya tak buncit! seee??

5 Jan
2011
No Thumbnail

Pusrawi

Lepas solat maghrib, apak bersiap-siap dengan segera untuk bawak mama ke klinik. 2-3 hari ni mama tak berapa normal sikit. Mujur dia dapat bertahan dan begitu gagah pergi kerja. Sebelum pegi keje, macam biasa mama siapkan breakfast untuk Cikidong dan […]

17 Sep
2010
No Thumbnail

Yang Terindah Hanya Sementara

Baru berangan-angan merancang nak beli itu ini kat kedai jual barang baby.. tetiba semalam plak Mama bagitau ada sedikit bleeding awal pagi. Ingatkan biasa je, tapi hari ni Mama kata bleeding lain macam pulak. Bergegas ke Klinik Pusrawi Kota Damansara […]