Tagged with " secret recipe"
27 Jun
2010
No Thumbnail

No. 2

Bukan isteri no 2, bukan anak no 2, bukan berjaya kali ke 2 dan sebagainya… hahaha.. Seperti yang telah dirancang awal minggu lepas,  Acu & Uncle K nak berjumpa Cikidong sekeluarga untuk menyambut birthday Cikidong secara eksklusif. Dalam pukul 12 […]

2 Mar
2010
No Thumbnail

Bila Cikidong buat surprise….

28 Feb adalah birthday aku.. tapi aku bukan orang yg sibuk2 nk celebrate ke or nk mintak hadiah ke ape ker pun.. tapi aku seronok bila ramai org wish kat aku thru Facebook, sms, dan kat blog jugak.. itulah seronoknye […]

22 Jun
2009
No Thumbnail

Happy Father’s Day + Happy Birthday

Asalamualaikum pemirsa!! waduh² lama nggak ketemu… kini kembali lagi… hihihihi… Happy father’s day… kepada semua bapa2 di seluruh dunia… what a feeling.. takleh nak explain mcm mana.. tgk je lah gambar kat bawah ni.. balik² kerja je, cikidong hulurkan mende […]