Tagged with " the curve"
9 Mar
2013
Vivo

Vivo

Malam semalam, MaMa ajak keluar makan kat luar sebab Sabtu cuti.. so boleh berpoya-poya sikit setelah 5 hari bekerja.. I feel the same too.. Agenda utama, makan-makan… Sekarang ni I dah tak berapa nak selera sangat nak cari makan especially […]

27 Jun
2010
No Thumbnail

No. 2

Bukan isteri no 2, bukan anak no 2, bukan berjaya kali ke 2 dan sebagainya… hahaha.. Seperti yang telah dirancang awal minggu lepas,  Acu & Uncle K nak berjumpa Cikidong sekeluarga untuk menyambut birthday Cikidong secara eksklusif. Dalam pukul 12 […]

17 Apr
2010
No Thumbnail

Friday night treats

Harini Mama balik awal… terasa lain sungguh.. rupanya Mama dapat rezeki terpijak.. Alhamdulillah.. Mama kata nk bawak g makan kat tpt best-best untuk dinner. Lepas maghrib kami pun keluarlah dari sarang persembunyian dan pusing2 2-3 round untuk Mama pilih. Lepas […]

4 Apr
2010
No Thumbnail

Sundae cone di The Curve

Kenapa la hujung minggu ni terasa panjang sangat..  Hari ni baru hari Ahad.. memang tak ada apa2 plan nak buat apa.. tapi bila buka mata tadi pagi.. Mama kata Acu nak datang.. ajak pegi beli hadiah untuk Titiey.. pastu derang […]