Tagged with " tidur"
13 Feb
2013
Tidur

Tidur

Dulu dah buat parody song kat abang dia… kali ni pekena adik dia pulak.. ni la akibatnya kalau degil takmau tidur kat rumah.. masuk je kereta terus pengsan.. nasib baik budak.. so comel la jugak.. Zoom out sikit… vahahahaha… ikutkan […]

24 Dec
2010
No Thumbnail

Tidur Parody

*Perhatian : Sila nyanyi ikut lagu Senyum – Malique & Najwa Tidur tidur tidur Tidur tidur VERSE Tidur luar Tidur dalam Tidur dengar sini Kalau saya tidur Awak mesti tidur sekali Kalau kita tidur Semua orang berjangkit Bila semua orang […]

3 Jul
2010
No Thumbnail

Tidur

Ok, masa untuk tidur!!! oh tidak… waktu ni la tengah best layan tv, main game atau tengah bersuka-ria. “Kenapa kena tidur?”  “Tak ngantuk lagi, tak penat lagi…” itu jawapan yang salu bapak Cikidong bagi masa kecik-kecik dulu. Itu jugaklah jawapan […]