Tagged with " umrah"
19 Apr
2013
Hantar

Hantar

Harini ni apply cuti sehari sebab nak hantar mak pergi umrah. Mak bertolak dari Johor ke KLIA jam 11 malam & dalam jam 5.45am tu mak sms kata dah sampai. Sepatutnya aku boleh tunggu terus kat KLIA waktu tu tapi […]

3 Apr
2010
No Thumbnail

Sabtuday..

Alhamdulillah…bangun pagi tengok cuaca sangat cerah dan indah.. bangun lewat sikit lepas sambung tido selepas subuh. Tak ada apa-apa plan hari ni cuma duduk rumah berehat. Tapi terfikir, dalam keadaan cuaca yang indah ni, tak semua yang dapat menikmatinya… ada […]

23 Mar
2010
No Thumbnail

ke KLIA…

Pada 18hb aritu, Cikidong beserta pakcik2 dan makcik berangkat ke KLIA untuk menghantar mak tok dan tokwan ke airport untuk menunaikan umrah. Aku amik cuti sehari dan disebabkan cuti skolah.. Cikidong pun xyah la dok taska aritu.. Suasana agak tenang […]